Activiteiten in De engel


Oud Hollandse Spelen


Een twaalftal houten spelen staan garant voor een avondje top entertainment. De spelen zijn dusdanig geselecteerd dat geluk meer helpt dan wijsheid of handigheid. Tevens zijn de Oud Hollandse spelen een unieke activiteit tussen de gangen van uw diner of buffet. Een activiteit voor jong en oud.

Hand- en Kruisboog schieten.


Onder deskundige begeleiding leert u in korte tijd omgaan met de handboog en de kruisboog. Na een korte theoretische briefing gaat u op pad om daarna alleen nog maar tienen te schieten. Er wordt geschoten met professionele bogen en pijlen en er is een permanente begeleiding. Na het boogschieten is er een prijsuitreiking waarna u als volleerd Wilhelm of Wilhelmien Tell "de Engel" verlaat. De minimum leeftijd bij het boogschieten is 18 jaar.

Klompkesgolf.


Een parodie op het golfspel is onze 9 holes minigolfbaan waarbij u geen gewone putter krijgt maar een putter met een klompje eraan. Zo wordt het putten van de bal wel een zeer bijzondere aangelegenheid en zijn termen als: een punter of een hakje, geen vreemde technieken meer in de golfsport. Ook dit spel is voor jong en oud geschikt.

Kookseminars

Onder professionele begeleiding een kijkje in de keuken. Een maal per maand houden we een kookseminar in de fraai geoutilleerde keuken van herberg "de Engel". Elke maand presenteren we weer een nieuw thema waarin de seizoensproduct de boventoon voeren. 's Middags ontvangen we onze keukenprinsen en prinsessen met koffie en een zoete versnapering, waarna we ons naar de keuken begeven om het menu voor te bereiden. Om half zes gaan we weer naar het restaurant waar we de begeleidende wijnen proeven. Om zes uur ontvangen we de gasten die door elke individuele cursist is uitgenodigd, met een "Engeltje", waarna we het voorbereide menu uitserveren. Ook houden we regelmatig kookseminars voor bedrijven als zijnde een moderne survival tocht. Hierbij is er keuze uit diverse thema's.

Seminars en vergaderingen

De keuze van een goede locatie is mede bepalend voor het succes van uw seminar, vergadering, product presentatie, bedrijfsfeest of ander evenement. "De Engel" biedt vergader accommodatie van 2 tot circa 200 personen. Door de afmetingen van de drie verschillende zalen is bijna elke programmering mogelijk voor een klein tot een groot gezelschap tot maximaal 200 personen. Wilt u over de modernste audiovisuele hulpmiddelen beschikken? Vraagt het aan ons er wij regelen het voor u.

Wijnproeverijen en rondleidingen


Wat een uit de hand gelopen hobby allemaal kan veroorzaken... Wijnen nemen in "de Engel" en wel zeer bijzonder plaats in. Zo was in Dodewaard was de eerste wijngaard van de Betuwe, hebben we diverse opleidingen gevolgd en natuurlijk duizenden wijnen geproefd. Graag willen wij u meenemen in de wereld van wijn en organiseren wij met liefde uw wijnproeverij en geven we met trots een rondleiding door onze wijngaard en wijnkelder.

Themafeesten

Een avondje Caribiën? voor ons geen probleem. Wilt u eens iets anders dat het bekende avondje uit? Dan bent u bij "de Engel" op het goede adres. Een Caribische avond compleet verzorgd met Salsa en Meringue muziek en een Tequila Slammer Boy? Voor ons geen probleem. Franse chansons met klassieke Franse gerechten en natuurlijk roulette en een wijnproeverij is natuurlijk ook mogelijk. Of heeft u liever een Hollandse avond met smartlappen. Hollandse pot en een proeverij van Oud Hollandse likeuren? Samen, in overleg met u, presenteren we de mooiste themafeesten waarover nog lang gesproken zal worden.