Van uitnodiging tot bedankje...De opening van uw nieuwe bedrijfspand, een borrel voor uw relaties, een personeelsfeest, bruiloft of familiefeest. Het is altijd leuk om dit in uw eigen omgeving te laten plaats vinden. De Engel kan hiervoor zorgdragen van uitnodiging tot bedankje, van tent tot aankleding en van barbecue tot thema buffet. Zoekt u bij uw feest een passende muzikale invulling dan bent u ook op het juiste adres. De Engel weet de weg naar de meest professionele entertainmentbureaus.

Bij U thuis... - Toplocatie in eigen omgeving.


Van verjaardagsfeestje tot compleet verzorgd huwelijk bij u thuis. Heeft u de ruimte dan kunnen wij van uw huis een toplocatie maken. Een feest bij u thuis geeft al snel geborgenheid en iets knus. Wij regelen het voor u van de hapjes tot en met het buffet. Met of zonder koks of bedienend personeel en we nemen met plezier de vaat mee naar huis. U organiseert het feest en wij kunnen zorgen voor een tent, een band, een buffet en de drankjes.

Op het bedrijf


Wat u te vieren heeft, weet u het beste. De opening van uw bedrijf, productpresentatie, personeelsfeest, recepties, enz. wij zorgen ervoor dat u en uw relatie nog dagen praten over uw evenement. Na uitvoerig overleg maken we een invulling van de dag zoals u dit in gedachten heeft, want u weet het beste wat u te vieren heeft.


Personeel - Mensen die de kunst van het vak verstaan.


Goed opgeleid personeel met goede communicatieve eigenschappen, correcte beroepsattitude en een hoge mate van servicegerichtheid. Van het verzorgen van een privé-feest aan huis tot en met het verzorgen van een groot opgezet bedrijfsfeest. Een jong, enthousiast en gedreven team, gaat geen enkele opdracht uit de weg en staat te popelen om uw klus te mogen klaren.

Huurmaterialen - Van partytent tot koffielepeltje.


Ook voor de aankleding van uw bedrijf, tuin of garage, bent u bij de Engel op het goede adres. Van tent tot koffielepeltje, wij verzorgen het. Zo kunnen we uw bedrijf ombouwen tot een skihut waar Tiroler muzikanten uw gasten op originele Egelander muziek trakteren of een romantisch Caribisch strand waar limbo dansers spectaculaire vuurshows demonstreren en vrolijke Salsa en Meringue klinkt. Wij van de Engel werken nauw samen met A.V.S. Partyrent te Ochten, een van de toonaangevende verhuurbedrijven in Nederland.