De Deel


Typisch Betuwse gemoedelijkheid


Uitzicht op De Deel
De sfeer in “de Engel” wordt medebepaald door de Deel, een ruimte waar u een geweldig feest kunt geven. Een feest kan zijn een intiem diner, een uitgebreid buffet of een “Braai”-festijn met oud Hollandse spelen, of gewoon een feest.

Vele mogelijkheden, waarbij we uitgaande van uw budgettaire mogelijkheden een vaste afspraak kunnen maken, zodat u tevoren precies weet waar u aan toe bent.
De Deel met zijn grote raampartijen, de serre, verre uitzichten over de polder en grote terras, is bij uitstek geschikt voor uw feest, bijeenkomst of vergadering. De gemoedelijk ingerichte ruimte is multifunctioneel te gebruiken en daardoor geschikt voor kleinere en grote gezelschappen ( tot 120 personen)

De terrassen


Herberg 'de Engel' is gelegen aan het water van de Strang, een zijarm van de Waal in de Hiense uiterwaarden. Een unieke locatie, waar het natuurlijk fantastisch is om bij mooi weer buiten op één van onze terrassen te zitten.

Wij serveren er dan ook met liefde en plezier uw lunch, kopje koffie of drankje op het 'Deel'- terras waar u, beschut voor de zon, onder de groene Platanen kunt genieten van de sprookjesachtige omgeving.

Voor het romantische diner bij kaarslicht aan de waterkant hebben wij speciaal het 'de Engel'-terras ingericht met beukenhagen en gezellige hofjes.