Trouwen in De engel


Uw trouwfeest op een historische plek en lommerrijke plek?

Uw huwelijksfeest is bij ons in goede handen. Sinds 2002 is "de Engel" Huis der Gemeente van de gemeente Neder Betuwe en is het mogelijk om uw huwelijk in "de Engel" te bezegelen. Gelegen aan de Strang, een dode arm van de Waal kunt u elkaar het jawoord geven op een van de terrassen of in de aangrenzende wijngaard van herberg "de Engel", Villa Hehum. Kortom een waarlijk lustoord, dat ongekende luister zal bijzetten aan de mooiste dag van uw leven.
.

De Engel Huis der Gemeente


"De Engel" is sinds 2002 Huis der Gemeente van de nieuwe fusie gemeente Neder Betuwe, dit wil zeggen dat u elkaar het jawoord kunt geven in onze romantische herberg. Indien u "De Engel" verkiest als trouwlocatie kunt u contact opnemen met het gemeente secretariaat van de gemeente Neder Betuwe en inlichtingen vragen bij de burgerlijke stand. Ook aanstaande bruidsparen uit andere gemeenten kunnen in "De Engel" elkaar het jawoord geven.

Exclusief huwelijksarrangement


Als een van de enige in Nederland biedt herberg "de Engel" u de gelegenheid om uw mooiste dag van uw leven, volledig verzorgd met uw gasten te genieten. Een exclusief huwelijksarrangement, dat geheel is afgestemd op uw verlangens en wensen. Dit is mede mogelijk door de unieke samenwerking van Foto van Beek, Jannemieke foto, bloemisterij Groen Vingers, bed and breakfast de Distelkamp en Rolls Royce Car Rent. Wij verzorgen uw huwelijksdag van uitnodiging tot en met de huwelijksnacht.